Consultanta IT & Catalog Servicii!

– Mentenanta calculatoare, servere si echipamente de retea,
– Interventii la sediul clientului pentru remedierea problemelor aparute,
– Interventii remote pentru probleme software,
– Configurare si administare retele,
– Servicii de instalare Windows, devirusare,
– Configurare servere,
– Solutii pentru Back-up,
– Consultanta IT pe achizitii si dezvoltare.

Flexibilitate & Stabilitate
100%

Solutii Web Design
100%

Solutii profesionale - Servere VPS
100%

Gazduire Web & Reseller Hosting
100%

Siguranta - Performanta! Gazduire Web

Oferim servicii de inalta calitate!


Detalii
BKHosting - Partenerul tau! Reseller Hosting

Cele mai bune solutii oferite!


Detalii
Resurse Dedicate! Servere VPS

Stabilitate si performante Maxime!


Detalii

Servicii BKHosting

Consultanta si asistenta IT Profesionala!

Ne propunem sa fim alaturi de clientii nostri prin servicii de inalta calitate, marca BKHosting.
Pasiunea pentru IT se regaseste in multitudinea de servicii pe care le oferim: gazduire web, creare website-uri, servere, troubleshooting sisteme de operare, administrare, asistenta remote si multe altele.
Rezolvam prompt orice solicitare prin intermediul sistemului nostru online de tickete, prin e-mail sau telefon. Clientii nostri beneficiaza de suport tehnic avansat la distanta de

 

Un Click

KVM Hosting

Cea mai performanta tehnologie de virtualizare in mediul VPS Hosting, ce asigura un uptime excelent. BKHosting foloseste platforma de virtualizare KVM, iar oferta noastra de servere VPS include sisteme de operare Linux si Windows.

 

Servere VPS Linux Servere VPS Windows

HOSTING DE INALTA CALITATE

Daca vrei sa deschizi un magazin online sau sa dezvolti o comunitate de socializare, iti recomandam serviciile noastre de hosting. Nu ai nevoie de competente tehnice avansate, iti oferim o solutie flexibila si usor de utilizat, la costuri minime. Abonamentele noastre de gazduire includ : cPanel, Softaculous si RVSiteBuilder, prin care se pot rula cele mai populare platforme de Magazine Online, Bloguri, CMS, Galerii Foto, si multe altele.

 

Gazduire Web Personal Gazduire Web Business

Inregistrare domenii web

Procesul de inregistrare a unui domeniu web se face prin alegerea numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. In cazul in care domeniul cautat este disponibil, puteti demara procesul de comanda online si apoi sa platiti taxa de inregistrare asociata domeniului respectiv. Domeniile pot fi inregistrate pe o perioada maxima de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire.

 

Inregistrare Domenii Transfer Domenii

Construieste-ti site-ul simplu si rapid!

RVSiteBuilder este o unealta prin care va puteti crea un site, o aplicatie simpla, utila, in care pot fi foarte usor integrate alte programe precum : galerie foto, e-shop , PayPal , blogs , voturi si multe altele.

RVSiteBuilder va ofera un control total asupra template-urilor, skin-urilor, setarilor de pagina si afisare in mai multe limbi. Aplicatia este multi-platform si multi-browser, foarte usor de adaptat la cerintele oricarui utilizator.

 

Detalii

Ultimele noutati/ Blog

Intrebari frecvente!

Ce este "Gazduire Web Hosting"?

Serviciul de gazduire web hosting permite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa aiba un site web accesibil pe Internet. Pe langa spatiul de stocare pe server, punem la dispozitia clientilor si alte facilitati, cum ar fi: adrese de email, rapoarte despre vizitatori, diverse script-uri pentru instalarea anumitor aplicatii / softuri ( WordPress, Joomla, Magazine online si altele).

Ce este un Server VPS?

Serverele virtuale private (VPS) sunt cele mai avansate sisteme in tehnologia de virtualizare a serverelor. Sunt utilizate pentru a partitiona un server fizic in mai multe servere virtuale independente. Fiecare VPS se comporta exact ca un server dedicat, avand propriile resurse alocate ( HDD, RAM, CPU, Sistem Operare). Spre deosebire de un server dedicat, un VPS presupune costuri mai mici de administrare.

Cum pot efectua Plata Serviciilor?

Plata se poate efectua prin banca (Ordin de Plata, depunere numerar) sau prin PayPal. La acest moment nu acceptam plata online cu cardul sau prin mandat postal.

Contul nostru este deschis la Banca BRD Groupe Societe Generale. Numarul de cont si detaliile de plata le veti primi prin email, dupa efectuarea unei comenzi online pe site-ul nostru.

In cat timp Activati Conturile de Gazduire?

Conturile sunt activate in maxim 3 minute de la confirmarea efectuarii platii (confirmarea platii poate depinde in functie de metoda de plata aleasa) . Utilizarea integrala a conturilor este posibila dupa activarea acestora, iar datele de acces se regasesc in contul dumneavoastra de client : Acces Cont Client

Echipa BKHosting

Eduard Berekmeri Chief Executive Officer ( CEO )

Am acordat inca de la inceput o importanta majora solutiilor tehnice care sa asigure stabilitate…

Ana Pantelemon IT

Intotdeauna avem solutia pentru orice, suntem mandri de suportul oferit clientilor nostri in toate situatiile…

clientlogo12-grayclientlogo18-grayclientlogo13-grayclientlogo14-grayclientlogo19-grayclientlogo11-grayclientlogo16-grayclientlogo20-gray