Alege abonamentul perfect pentru tine!

Facilitati abonamente Gazduire

Alege pachetul potrivit

Basic SSD

0€/ 3 luni Pret standard €1,99/lunar
Comanda

Recomandat

Advance SSD

0€/3 luni Pret Standard €5,99/lunar
Comanda

Gold SSD

0€/ 3 luni Pret standard €2,99/lunar
Comanda

Spatiu pe disk

2GB

10GB

5GB

Domenii Parcate

Domenii Suplimentare

Trafic Web

Necontorizat

Necontorizat

Necontorizat

Email Accounts

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

MySQL Databases

24/7/365 Support

cPanel Control Panel

Gratuit Backup zilnic

Attracta SEO Tools

99.9% Uptime Garantat

Gratuit Activare Gazduire

Advanced Security Features

Extra

Extra

Free

Cloud Hosting

Website Builder

Garantie 30 zile


0€/ 3 luni Pret standard €1,99/lunar
Comanda

0€/3 luni Pret Standard €5,99/lunar
Comanda

0€/ 3 luni Pret standard €2,99/lunar
Comanda

Toate planurile de gazduire includ

Live Transfer
Migrare Website
Nelimitat
Database
1-click
install apps
99.9% Uptime
Garantat
cPanel
control panel
Gratuit
RVSiteBuilder
Optional
Certificate SSL
Stocare
SSD
Garantie
30 de zile
24/7/365
Premium Support

Ai nelamuriri? Noi avem raspunsuri!

CloudFlare CDN Global Network

Este un sistem de protectie si accelerare a website-ului ce il oferim gratuit in cPanel. Odata  inclus in reteaua CloudFlare, traficul site-ului este rutat prin nodurile din reteaua globala. Prin aceasta rutare se efectueaza operatiuni ce duc la o incarcare mai rapida a site-ului precum si protectia acestuia impotriva atacurilor.

Ce este “Live Transfer “?

Este un serviciul complet pentru transferul site-urilor de la un alt furnizor la BKHosting. Apeland la serviciul “Live Transfer” vom transfera toate fisierele, bazele de date si emailurile de la actualul furnizor de servicii de gazduire la BKHosting. Dupa ce transferul a fost finalizat tot ce aveti dumneavoastra de facut este sa modificati Name Serverele domeniului, astfel incat transferul sa fie unul transparent si fara downtime.

Ce este “Attracta SEO Tools”?

Este un set instrumente SEO  disponibil in cPanel, site-ul va fi accesat de catre Attracta si va genera un sitemap XML incluzand toate paginile site-ului  care va fi foarte usor de indexat de catre motoarele de cautare. In plus, acesta ajuta in identificarea erorilor comune de SEO, si crearea de linkuri.

Purchased a hosting plan, now what do I do?

Web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text and a search for will uncover many web sites still in their infancy versions have evolved over the years.

Tehnologie “SSD Boost”

Daca vrei performanta maxima pentru site-ul tau cea mai utila varianta este alegerea unui pachet de gazduire web care ruleaza pe un server cu mediu de stocare SSD. Viteza de scriere/ citire este de pana la 650 Mbps si timp de acces de 0,015 ms. Aceste facilitati  vor face ca site-ul  sa aiba un timp de incarcare mai mic.

Ce este “RVSitebuilder”?

RVSiteBuilder este un tool ce va ajuta in crearea site-ului web. Este oferit gratuit pentru toate planurile de gazduire web disponibile in oferta noastra. RVSitebuilder contine zeci de modele pre-definite cu multiple optiuni de personalizare. Puteti sa creati un site in doar cateva minute prin urmarea unor simpli pasi.

Can I host multiple domain names with my hosting account?

Lorem Ipsum as their default model text and a search for will uncover many web sites still in their infancy versions have evolved over the years.

Do you offer a money-back guarantee?

Web page editors now use Lorem Ipsum as web sites still in their infancy their default model text and a search for will uncover many versions have evolved over the years.

Customer Showcase

clientlogo12-grayclientlogo18-grayclientlogo13-grayclientlogo14-grayclientlogo19-grayclientlogo11-grayclientlogo16-grayclientlogo20-gray