Transfer Gratuit Gazduire Web | Gazduire Web Premium SSD - Hosting Romania

Transfer Gratuit Website

Doresti sa te muti de la vechiul provider de Hosting?

Acum totul este mult mai simplu! Web siteurile dumneavoastra, adresele de email si bazele de date sunt fundamentul afacerilor din mediul online.

Serviciul de migrare realizat de BKHosting transfera pe serverele noastre adresele de email, bazele de date și fisierele rapid, in mod securizat. Serviciile de Gazduire Web BKHosting va asigura 100% ca Business-ul dumneavoastra este online tot timpul.

Live-Transfer Gratuit!

Cu mediu de stocare pe SSD si LiteSpeed Web Server face ca site-ul dumneavoastra sa fie de pana la 9x mai rapid decat pe serverele obisnuite.

Echipa Tehnica BKHosting este pregatita in orice moment sa va realizeze transferul de date prin serviciul gratuit Live-Transfer!

Beneficii Gazduire Web Premium SSD

Website Builder Plus+

Creeaza propriul site folosind sabloane gratuite sau incepe o pagina noua pentru crearea site-lui, RVSitebuilder iti permite sa creezi un site web in doar cateva minute. Pur și simplu urmati cativa pasi si publicati site-ul iar acesta va fi online, fara cunostinte in domeniul IT sau de programare.

100% Uptime Garantat!

BKHosting este furnizorul de gazduire web pe care va puteti baza in orice moment pentru Servere SSD Ultra-fiabile si a tehnologiilor de ultima generatie aparute si folosite!

Stim ca aveti nevoie ca site-ul dumneavoastra sa fie disponibil vizitatorilor 24/7/365 iar din acest motiv garantam un uptime de 100%!

Performante Premium+

Cu procesoarele Intel® Xeon® Gold, stocare pe disk-uri SSD/NVME si Web Serverul Litespeed ( 9x mai rapid ) veti profita performante de top pentru web site-urile dvs. De asemenea veti beneficia de conexiunea de retea redundanta si protectie DDOS Avansata! Uptime garantat 100%

Suport prin Email/ LiveChat si Telefon

Echipa noastra de experți este pregatita sa va sustina 24/7/365 prin chat, e-mail sau telefon. Scopul nostru este sa oferim cea mai buna experienta pentru clienti, concentrandu-ne pe calitate și consecventa pentru serviciile pe care le oferim.

Ai nevoie de ajutor? Suntem aici pentru tine!

Ce spun clientii nostri

Josh

Web Programator

I've been with BKHOSTING for business for about a year now. The Managed Cloud VPS service has been excellent and the support top. So good, in fact, that I have moved my personal email and web hosting to BKHOTING, as well.

Hubix

Designer

Bkhosting este cel mai bun ...... iar suportul tehnic din nou cel mai tare... de cand am mutat site-ul la voi site-urile mele sunt mult mult mai rapidel. Va recomand si va felicit, tineti-o tot asa.

Michael Rose

Graphician

Excellent migration support Eduard B. After website migration Google PageSpeed Insight shows better score even though I fro other commpany to a Shared host at BKHOSTING. Thank you very much, for sure i will reccomend you